Aktualnie dla naszego Klienta – lidera w branży mięsnej – poszukujemy osoby na stanowisko Technologa.
Zadania:
- Praca nad opracowywaniem i wdrażaniem nowych wyrobów oraz doskonalenie wyrobów już istniejących
- Tworzenie dokumentacji technologicznej (receptury, składy na etykiety, instrukcje technologiczne, itp.)
- Praca przy bieżącej kontroli jakości produkcji
- Wykonywanie i koordynowanie prac związanych z zapewnieniem właściwego procesu technologicznego
- Ustalanie parametrów procesów technologicznych oraz ich nadzorowanie oraz kontrolowanie w procesie produkcji
- Analiza efektywności oraz optymalizacja parametrów procesu produkcyjnego pod kątem jakości produktu, wydajności procesu i obniżania kosztów wytwarzania
Wymagania:
- Minimum 2 – letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w branży mięsnej – warunek konieczny
- Wykształcenie wyższe – preferowana Technologia żywności
- Znajomość polskiego i unijnego prawa żywnościowego
- Praktyczna znajomość pakietu MS Office
- Umiejętność pracy w zespole
- Książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych
- Zdolności organizacyjne, rzetelność, odpowiedzialność
- Umiejętność pracy pod presją czasu
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym (występuje, gdy zachodzi taka potrzeba)
Nasz klient oferuje:
- Pracę w stabilnej firmie w oparciu o umowę o pracę
- Zatrudnienie bezpośrednio u naszego Klienta
- Atrakcyjne warunki zatrudnienia
- Pakiet benefitów: karta OK System, ubezpieczenie grupowe, bezpłatne posiłki, program płatnych poleceń pracowniczych